Cukur bulu bawah

Blh ke mitak incik suami cukurkan? Malu tp dh xselesa..nk buat sndiri dh xblh...perut besar sgt! #34weeks #firstbaby #ingintahu

9 Balas

I shave sendiri je letak cermin kat bawah. Sebelah kaki angkat letak atas jamban. Pakai shaver schik intuition tepi dia ada sabun jadi takdelah terluka kalau salah shave

boleh je.. sy pun mintak suami tolong.☺️ buat² tak malu je la, laki sendiri kan..bkn laki jiran 😅

3y ago

hahaha bole je sis . sya pun mmg mintak tlg suami sbb tak nampak kan , suami ok je sis sampai ckp nak malu ape sygg smua dah tgok daa 😂

Bole je xde masalah.. Sy pn suh suami cukurkn,. Nk bsalin nnti pn kena cukur gak biar bersih xdelh semak samun 🤭

Saya shave sendiri jee..klau xblh suruh je suami..suami kita kan..dlm perut tu pun ank dia🤭

Sy malu la.. Walaupun suami nk cukurkn , cukur sendiri jela..

Ok sngt tu sruh suami.. sy dlu cmtu lar.. nk tnduk xbleh dh🤣

3y ago

sy cuba juga..paksa buat sndiri skali krem perut..baby mngeras tiba2 terus jd takut!🤕

comel la tu husband tolong. why not

klau guna wax blh ke?

3y ago

oh yeke..huhuhh..xde eh yg xkena trik

boleh aje