soalan saya

ble kte ptot ready utk kemas brg bby dan ibu..sy skrg dh 24mggu 3hari #ingintahu

10 Balas

sy dah start beli dah.. time 20 week... emm.. sebab ade pilihan lagi dr last minute.. bersalin musim pkp nie kene rancang awal.. simpan semua brng satu tempat... nanti da trun tanda grab je bag... tak yah pening kepala...

boleh je prepare....biasa lah kn excited..sy masa pregnant prepare awal..nnti bila dah sarat xlrat dah nk prepare...

Sy 24mggu 2ari..sy br beli sikit2 tp lom kemas msuk dlm beg utk bawa g spital. Slalu sy ready dlm beg ms 28mggu

boleh dh slow2 sy 27weeks skng dh settle beg hospital prepare mne yg perlu dlu nnti hujung2 tk kalut sis

Sekarang pon boleh. Beli sikit sikit. Nanti dah sarat tak larat pulak.

ramai sarankan 7bulan da bole prepare takut terbesalin awal😅

da boleh da ready.. beli dan simpan sikit sikit

kalau sy 8 bulan lebih dh siap..😅

boleh tu sikit2

bole je