Syukur selamat bersalin 🥰

Bismillahirahmanirrahim ♥️ saya dah selamat bersalin 38w. Sebab gdm with insulin & asthma. Alhamdulillah dapat teran dengan 5kali push 🥰#1stimemom nikmat lepas dengar baby nangis tu Allah swt je yang tahu. Masa sakit nak bersalin tu yaallah nyawa bagai hujung tanduk 😢 #bestmoment

Syukur selamat bersalin 🥰
200 Balas

Alhamdulillah smua slmt.. TAHNIAH utk kelahiran br

alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang🥰

alhamdulillah tahniah puan slamat brpntang

4y ago

mujur ada asthma pun bole teran.saya pun ada asthma.risau juga

sy ada asthma jugak..risau nk bersalin due bln 3 ..

4y ago

fasa ketiga ni rs teruk sikit..seminggu sekali .. sblm mengandung jarang nk jadi asthma

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Semoga cepat sihat.

Alhamdulillah...tahniah... selamat berpantang❤

Tahniah Semoga baby dan ibu sihat

alhamdulillah. selamat berpantang puan 💖

alhamdullilah. tahniah & selamat berpantang!

Alhamdulillah... selamat berpantang ye sis 😍