Para sa mga BISAYA Mommies

Bisaya ni Bai! Ana sila isog daw ug di mahadlok mamatay. Unya kay mommy naman ta, didto lng sa ta sa isog ug gwapa 😂... ...ug unahon ang safety sa pamilya. 💯 Maong dako gayud ang akong pagpasalamat na nahimo kong isa ka BakuNanay! Mas nasabtan nako ang importansya sa bakuna para sa among mga anak. Labaw sa tanan, proud kaayo ko na nanumpa para makatabang sa programa ni theAsianParent Philippines na Building a BakuNation! Naka TAKE THE PLEDGE na ba ka? Go na, inahan! We are making history happen! Click this link - https://form.theasianparent.com/buildingabakunation?utm_source=KOL&utm_medium=socials&utm_campaign=BakuNation&utm_term=contest&utm_content=Floranilla+Aragones PS - Share the link to your family and friends too!

Para sa mga BISAYA Mommies
1 Reply

gwapa ra jud ko .di sad ko isog..hahaha..pero nagpa bakuna nako ..🤣🤣