Sedih

Bile dpt thu yg anak tak sahtaraf ni xboleh berbin/binti kan bape biology walaupon nnt lepas bersalin bernikah dgn bape kandung anak ini... Sy buntu atas kesalahan sy sendiri anak ini jdi mangsa akan dtg Sape2 boleh bgi kate2 semangat n nasihat mcm mne nk atasi masalh ni #responplis

2 Balas

Jadikan pengajaran apa yg dh berlaku sis..jgn ulangi benda yg sama..inshaAllah dia akn mnjadi anak yg baik..didiklah dia sbaik2 nya..jgn toleh blakang lg..bertaubat ada lah jln yg paling trbaik utk awk dik..Allah maha pengampun..inshaAllah semua baik2 aje😘

4y ago

Tq sis atas komen positif.. Insyallah sy bertaubat n xkan ulangi kesilapan yg same😊

Hukumnya memang macam tu sis. Bertaubat sesungguhnya dan pastikan anak diberi didikan sebaiknya nanti. Jangan risau. Semoga dipermudahkan segala urusan ye