Persiapan baby

Bila waktu sesuai untuk ibu beli persiapan baby ??#firstbaby #bantusharing #ingintahu #1stimemom

3 Balas

musim pandemik nie bole jaa beli sikit2 dulu .. on9 bole .. direct kedai pun bole .. sy tgu 6 bulan baru beli sbb nk tau jantina dulu senang nak fokus beli brg ..

ramai yang cakap 7bulan.Tapi Saya prefer beli awal sebab sejarah anak sulung lahir premature so xsempat buat persediaan ap2..

klu sya beli awal2 la sebab sekarang ni kn musim covid kita cegah awal2