6 week +

Bila tgk post2 kt sni...risau plak...dgn diri sndri...1st pregnant..bru 6 minggu lebih...and kerja berat...angkat manusia pn pernah...kerja asyik jalan..tolak katil apa suma...risau plak ngn kandungan..cmne nk kuatkan rahim kalau kerja da mmg berat gni hari2...bila bc2 post kt sni...jd takut...8 minggu da xda...rs takut sgt2...

2 Balas

Klau boley kurangkn keja berat sis.. Sbb masih bru lgi..ape pom smoga sis n baby sntiasa sihat n diprmudahkn urusan.. Doakn sy juga yaa..😁

Kurangkan keje berat..bykkan rehat