bila gi klinikk dokter ckp bru 2w tapi ikut apps dah 4 w mana satu yang betul ye..lpstu buku pink bila waktu yg sesuai untuk buat ye..anak firts tu yg x tau😄

2 Balas

Proses persenyawaan lewat, tak semestinya ikut tarikh period. Buku pink blh buka masa 9w keatas. Nanti pi klinik swasta balik, scan semula. Bila dh nmpk kantung, janin & heartbeat..baru call kk/kd berdekatan utk book appointment buka buku. Dan jgn lupa tanya sekali dokumen apa lg yg nurse nak.

Buat sebelum 3B,tp lagi awal lg ok.