Takut 😣 😣 😣

Bila dah msk 3rd trimester ni.. Makin dekat date tu.. makin takut.. Makin berdebar debar hati ni.. Excited nak jumpa baby dalam masa yang sama otak dok fikir banyak benda 😣😣boleh tolong bagi Kata2 semangat tak..terima kasih 💟 #ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

Takut 😣 😣 😣
28 Balas

itu normal puan , sedangkan saya yang nak masuk anak no2 ni pun masih rasa berdebar2 haha padahal due lambat lagi bulan 12 , jangan difikirkan puan nanti takut stress dan tekanan darah naik pulak ..

sama. sy sekarang week 35. nervous tpi excited. lepas tengok kawan² yg da beranak dulu ni rasa lega sikit sbb semua ok je. mcm dapat smangat sikit hehe.. hopefully semua berjalan lancar 😊😇

sy dah 38w 6d. rasa mcm xmaw bsalin sbb takut 😅. tp semalam mak mentua dah dtg rumah ntuk jaga sy dlm pantang. tiber rasa mcm tak sabar pulak nk bsalin. 😂

saya pun 33weeks..perasaan mcm2 rsa..tapi dalam msa sma tak sabar nk jumpa bby..semoga kita semua dipermudahkan urusan..kita doa baik2..dan fikir positif..

bykkan berdoa,zikir & tawakal je sis.. jgn overthinking ok.. insyallah smua akan baik2 je.. selebihnya berserah kpd allah tu yg lbh baik ..

Saya dah 36 weeks - setiap hari rasa cuak tapi pada masa yg sama excited nak jumpa baby ✨ harap mudah utk kita semua

9bulan 10hari blh kuat melalui segalanya..InShaaAllah blh lalui proses bersalin dgn baik. Moga dipermudahkan segala urusan ya

Sama!! Saya dah 34w and asyik berfikir, kadang emosi sorang2 kesian dekat baby 🥺 makin dekat ni makin berdebar jee 🥹

Sy 34w. 1st pregnancy..tataulah nk rasa takut..sbb rasa tak sabar nk jumpa anak tu lg besar🤣🤣

Semoga dipermudahkan urusan sis.. nanti masa nak bersalin teran je mcm sembelit😅