Takut 😣😣😣

Bila dah msk 3rd trimester ni.. Makin dekat date tu.. makin takut.. Makin berdebar debar hati ni.. Excited nak jumpa baby dalam masa yang sama otak dok fikir banyak benda 😣😣boleh tolong bagi Kata2 semangat tak..terima kasih 💟 #ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Samalah, saya pun takut masa masuk trimester 3, tapi bila makin dekat makin redha je🤣 Sampai cakap kat suami, nanti ikut jelah apa kata doktor, nak lari tak boleh, nak sorok lagi sakit kang terberanak sendiri, baring and dengar arahan jelah mampu sambil tawakkal🤣 Awak boleh cuba busykan diri dengan benda yang awak suka. Lepastu buat research banyakbanyak pasal barang baby ke cara penyusuan ke sampai tak sempat ada rasa risau tu. Takpe risau kadangkadang, normal je. Hihi. Semoga dipermudahkan segala urusan awak 🌹

Sama la saya. Tapi saya buat buat busy survey barang baby, baca banyak tips yang ibu-ibu kongsi, banyak tengok video baby2 comel. Moga2 perkongsian positif macam tu membantu kita untuk sambut kelahiran orang baru. Terapkan rasa tak sabar nak jumpa baby je ni.

Semangat mommy 💪🏼 skrang dh blh buat senaman utk sng bersalin nnti..blh tgk tips sng brsalin dlm youtube…bnyk ii kan berdoa🤲🏻 insyaallah kita boleh 💪🏼jgn stress ii…❤️❤️❤️

samaa...perasaan macam2 rasa...Tpi dalam masa yg sama excited nak jumpa bby..apa2 pun kita kena ttp fikir yg baik2 dan positif..in shaa Allah urusan kita semua dipermudahkan...

Sama la.. Sy pon takut dalam masa sama x sabar nk baby keluar. Kena think positive la ye.. Kena selawat byk2..