Ultrasound

Bila boleh buat ultrasound ye ibu²? Minggu ke berapa dah boleh buat #naktahusangat

4 Balas

seawal mnggu ke6 tapi sebaiknya mnggu ke8 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

8minggu. bawah 8 minggu xnampak apa2. saya 2 kali pregnant. 2 klinik scan bawah 8minggu xnampak apa2. membazir duit je. sekali scan rm95 🥲

Suggested 8weeks ke atas. Saya dulu 6weeks nampak kantung dengan titik kecik je. Hehe masa 9 weeks dah dengar heartbeat baby❤️

8 week ke atas..nnt dh blh nmpk janin n heartbeat skali

2y ago

klau rezeki awk insyaAllah blh nmpk kantung..atas org.sbb 5week tu baru sgt lg.mcm sy berbeza2 ade ank 5week dh nmpk kantung..ade ank 5week hnya rahim menebal..sbb tu elok 8week