Normal tak

BILA BERBARING SAYA MERASA SESAK NAFAS.. BILA DUDUK TAK JUGA SESAK NAFAS.. SEKARANG SAYA PUNYA SUDA MASUK 36 MINGGU 2 HARI.. ADA PENAH MACAM NI TAK? APA JADI? KNAPA BOLEH SESAK NAFAS?

3 Balas

Sy pun rasa sesak nafas klau baring terlentang , normal kot sis sbb bby mmbesar kn . Rahim mkin keatas kn . Cuba tdo mengiring sis atau tinggikn bntal klau nk baring trlentang . 😊

2y ago

Okay sis tq.. Memang tiap malam sy mcam ni.. Siang tak juga dia