BBY

Bibir ank sy bengkak..Bru smlm npk n skg tmbh bengkak..bila sy mhu tgk dia nngis tp myusu ok jàa.. Bole tau cara mhu ksi redah tu bgkak guna apa

BBY
3 Balas

Pendapat saya, adalah lebih baik awak terus ke klinik ataupun hospital utk pemeriksaan drpd doktor yg lebih bertauliah. Antibody baby tersangatlah fragile. Jgn cuba petua yg bukan2 ye 😔

segera ke klinik.. jgn buat rawatan sendiri dkt rumah ye.. doktor akan rawat berdasarkan punca bengkak tu.. harap bengkak anak sis segera sembuh..

pergi klinik