Hi mommies ! ada tak kat sini yang consume Neurogain PB ?

Biasanya yang consume mula berapa week ya ? ada kesan pada baby tak? sbb ada terbaca sesetengah anak jadi hyper . Bole share pengalaman tak? TQ #firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Balas

doc bgtau mse tu sy da 5bulan ...tp sy msuk 6 ke 7 bln bru stat mkn...tu pon selang2 sbb mls nk mkn busuk ubatnye...nk mkn salu pon hrge sebotol bole tahan mahal😅😅😅dah tnye nurse psl betul ke ank jd hperaktif die kate xde pun...nurse tu bgtau die consume ank2 die ok je...

rjuk doc dlu sblm amek ape2 pil or ubt