Gerakan bayi minggu 37+

Biasanya pergerakan bayi cukup 10 patut habis pukul berapa? Skg preg 37 wks 2 days, sy kdg abis pukul 5 or 6, nurse bising sbb lmbat abis sepatutnya da g hospital.

1 Balas

sy drpd 28w bby gerak habis dlm 5-6 ptg..misi takde bising pun. dh hujung2 kdg pkul 7 lebih baru cukup. yg penting sblm 9pm cukup 10x.

10mo ago

yg pnting ckup sblm pkol 9.... klau pkol 8 xckup lg... dktgorikn lmbat la jgk...sy sllu pling lmbat pon pkol 7...tu pon klau sy bzy... kdg2 trlpas pndang... sllu dlm pkol 3-4 ptg ckup dh