Heartbeat

Biasanya kandungan berapa minggu boleh kesan degupan jantung baby?

28 Balas

sy scan 5 dgn 6 mggu, kantung kosong dan xdgr heartbeat, 7 minggu repeat smula dah nampak and dengar heartbeat 😀, first baby excited 🤣 dgn risau takut hamil kosong

1y ago

saya pun jumaat ni nk repeat scan balik sbb mse 4minggu scan hritu bru nampak kantung... doakan untk saya yaa🥰

Dokter kata seawal 6w dh boleh dgr & terus scan lepas tu mmg betul dpt dh dgr masa tu sy 6w2d...

scan haritu 10 week.dah nmpk.xtaw pulak boleh nmpk awal dri tu

sy 6w dh nmpk dy dgn hearbeat ,7w dh nmpak bring 8w dh nmpak dia gerak2

dalam 7 8w dah boleh dah rasanya. time saya 7w dah dengar jantung baby

4y ago

Bestnye awal2 dh nampak. Sy belum nampak, jd risau pulak.

Saya masa 7weeks scan dah dengar heartbeat baby

Saya scan 5w2d dah dgar dengup jantung baby..

Saya 7w da boleh kesan.. Alhamdulillah

Ikut kecanggihan mesin kat klinik😁

in shaa allah, sembang2 dengan baby.