36 weeks..

Biasanya kalau org cakap perut dah 'jatuh' tu, berapa lama lg ya tempoh utk bersalin? Selalu org cakap perut jatuh tanda dah nak bersalin. Ada ke yg 36 weeks perut dh jatuh tapi bersalin ikut due? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

3 Balas

36week 3day perut pon da jatuh kadang taklarat sesak nafas dibuatnye kadang bila jalan sakit kat ari ari megerass selaluuuu masuh kerja lagi semoga dimudahkn urusan kite mintak kelua la cepat jgn lebih due risau nya takot tapi tak sabar nk jumpa bby amin

2y ago

Due 16hb yee ke da selamat besalin hehe

Sy dari 36w rmai kata perut dh jatuh. Alih2 overdue kita jadinya 🤣. Sy xbrp kisah sgt sbb bby akn keluar juga bila dia dh ready. Alhamdulillah bby sy sihat, kuning pn 3 hari saja

sy 35 week.. rasa penat nk menunggu 😅 x larat dah rasa 🤭