Pampers NB

Biasanya berapa pcs perlu sediakan untuk pampers NB ni? Ada yang kata sikit² je. Baby cepat membesar. Lepas tu dah pakai S. #ingintahu

19 Balas

better beli 1pek dulu la ,sbb mmg risau takut baby besar so pakai kejap. kalau ni nnt bole beli lagi.

bli je dlu 1 pack.. lps tu nant tgk la size baby mcm mne.. cpt x bdn baby naik ble umur sbulan tu..

Baby sy lahir 3.4kg. Pakai 1 pack je saiz nb dlm 2 minggu dah habis trus tukar size s

sy sediakn 2 pack je ..tp bila dh smpai pack ke 4 sy tukar ke S anak cepat besar😂

Anak saya lahir 3.54 kg, pakai nb petpet sepeket besar tu je. Pstu tukar saiz S

baby sy 2beg molfix ,sehari dalam 7/8pcs, cukup KG pd plastik baru tukar Saiz S

baby sy pkai NB smpai usia sbln lbih je pastu pakai S ...

beli size newborn 2 bag

beli 1 pack pun ckup