Harga Scan Baby

Biasanya berapa harga untuk scan baby kt klinik swasta? Sebab nk tunggu klinik kesihatan lambat. After 2 months baru dpt scan 😅

9 Balas

Awak scan dkt sonobee ultrasound. Dia ada banyak branch. Cuba awak tengok. Setakat ni scanning harga dia semua murah and scan by dr pakar ultrasound tau. Mmg best and berbaloi. Siap package free video and consultation tak silap

Saya first scan swasta masa confirmkan pregnancy rm 75 dpt la gamba sekeping. But tadi baru lepas scan kat sonobee. Murah sgt dan dr tu explain a to z. Recommended 💕

Saya biasa 50rm, akan dpt printed 2d and clinic akan send gmbr bnyk2 yg lain n video via ws

Area mana sis, kalau saya area slim klinik anda dalam 65 scan awal kehamilan tu

Sy area kl, scan 2D (growth) RM 40 cmpur consultation RM 40. Total RM 80.

Saya selalu scan perkembangan baby RM50. Harga nya dalam lingkungan itu.

Setakat nie sonobee yang murah,tapi kena buat appoitment dulu

Awk area mne? Sy shah alam biasa utk tgk growth rm40

sonobee murah .2D RM28 jee weekdays 🥰