Delay 8 ari period,sblum ni ontime, masih upt negatif,hamil ke sy? Ada terbaca upt lambt detect for twin,Betul ke?

Biasa period on time selepas keguguran, xpenah lambat sehari .. alhamdulillah period regular... now, period x kuar lagi dh lebih seminggu & pepagi kul 5 cek upt masih negatif.. last week dh cek tp negatif juga.. byk upt dh cuba😅😅.. perlu sy tunggu lg utk cek upt or jumpa doc utk scan? #advicepls #bantusharing #ingintahu #ttcafterMiscarriage #anak_kedua

Delay 8 ari period,sblum ni ontime, masih upt negatif,hamil ke sy? Ada terbaca upt lambt detect for twin,Betul ke?
3 Balas

Pregnant twin hcg lagi tinggi. So upt lagi cepat positif.

3y ago

Thanks for the comment