obimin

Biasa makan obimin ni dlm keadaan perut kosong....kdg slalu lupa..biasa awal pg lpas subuh mkn..bila dah lupa...sy makan sebelum tdo malam... .awal pagi ingt nak ngap terus je...Ada terbaca..kalau boleh..2-3 jam lpas makan obimin baru boleh makan makanan mcm biasa...masalahnya...lpas makan obimin..ya tuhan...x smpai srjam dah lapar membuak2...acaner tu...

1 Balas

Sye mkn obimin tghari lps lunch time je. Sbb nurse kata mkn je bila2 jnji xmkn sambil sulam susu.

4y ago

Ohh i see okok thank you 😊