Anak meragam

Biasa ke baby 3bln meragam, susah tidur dan menangis mcm kena pukul lepas inject 3 bln. Dia xprnh mcmni. Lpas cucuk hritu xdemampn mlmtu dia start meragam. Dh 3 hari mcmni nk buat kerja lainpn xboleh. Tlg bntu sata #firstmom

6 Balas

Kena cek tempat inject takut bengkak or merah, klau bengkak jgn sapu apa2 ubat atau tuam tmpt inject. Nanti dia surut sendiri. Sabar ye mom nanti okaylah tu kadang2 baby ni memang cepat bertukar ragam, buat rutin menyusu and tido mcm biasa je..jgn stress sbb baby ni dpt detect kita punya energy kalau mommy stress baby pun stress.