Baby Mngiring Dn Niarap

Biasa Baby Mula Mniarap Umur Bpe Bulan Ye?

16 Balas

Sebulan lebih sy dh ajar ank sy meniarap. Latih tiap pagi. Tp dia meniarap kjap je dlm 3minit dgn beralaskan bantal lembut. 3 bln dh start mengiring, meniarap. 4 bulan dh boleh golek2 meniarap, golek, meniarap golek. Yg xbest bila dia merengek bgun dr tido, mmg dh bergolek😑

Ank sy msa umr 3 blan dh blh mngirng n mniarap xbrapa nk cntik lg, msa umr 4 blan bru dia btul cekap nk mniarap n brgolek2 tu.😊.. Xsmua bby sma pkembangn.. Jnji ank sht sdahla..

Anak saya 6 bulan bru pndai meniarap. Setiap baby perkembangan dia tak sama

Anak saya skrang baru 3bulan 3hari, mengiring pun belum pndai lgi

Bergantung pada keupayaan baby. Anak saya 4@5 bulan br meniarap.

3bulan dah boleh meniarap dah tapi Tak semua baby sama

Anak sulung meniarap 6bln ,yg kedua 6bln yg ke 3 5bln

Anak sya 4 bln boleh meniarap dgn cekapnya..

anak saya 3 bulan dah pandai meniarap

Anak sy meniarap 3 bulan lebih.