the best nipple cream

bagus sgt untuk ibu² yg bf anak..apply lepas nyusukn anak,ins haa allah luka akan ok..dpt melegakn luka pada puting..

9 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

baby boleh telan ke cream ni??? pastu kalau letak cream ni ,, nipple crack x sakit dah ke?? berapa lama nak tggu lepas sapu baru baby bole bf??

1mo ago

1.cream ni mmg selamat untuk baby sis,description kt botol pon tulis selamat untuk baby..n ramai recommend cream ni untuk nipple yg melecet. 2.bila apply cream ni kite akn rasa kurang sakit pd nipple yg melecet tu.. 3.klau sy,time baby nk nyusu tula sy sapu sikit kt tmpat melecet tu..apply sikit je dh cukup

nak tnya , kalau mcm dah pakai cream tu lepas menyusu anak , nnti anak nak susu balik kena basuh ke ?

1mo ago

xyah basuh sis..mmg selamat tuk baby

kalau pakai pump susu.. apply ni.. Boleh ke?! lepastu kena basuh ke

1mo ago

ok.. terima kasih yaa.. sy first time nak guna.. takut tak selamat utk baby..

maaf ...bayi perempuankalau demam boleh makan ubat tak

VIP Member

kalau blister kat nipple membantu tak ?

1mo ago

maaf sis..klau blister x pasti plak..tp boleh refer kt admin yg slalu buat live..maaf tau x membantu

A aaacs

VIP Member

👌🏻

TapFluencer

👍🏻

👍