lewat dftr taun 1. maaf lari tajuk

bg pendapat ibu2. masa dftr thn 1 sy dlm wad jaga ank mo operate.. then sy bru brsalin bln 11.. awl bln 12 pndftrn abg2 dia.. trus minta borang thn 1. mcm kena tekan pula hntr cepat2 sdngkn sy blm sihat. hsbnd pun sibuk .. so hri ni ckgu watsap lg srh hntr esok wajib.. truss sy mcm rasa mo mroyan kena tekan. baby lg ank2 yg lain lg sepa jaga sdngkn sy sendiri disini .. hsbnd urus kebun yalh. klu hsbnd x p kbun apa kmi mkn kn.. musim hujan lg. bkn skrg ada kelonggaran kh ntk apa2 urusan#mommybuntu

2 Balas

Saya faham apa yang puan ingin sampaikan tapi maaf sangat-sangat sebab saya tak pernah alaminya. Mungkin ada mommy lain di dalam komuniti ni yang dapat bantu puan😊

Smoga d beri kemudahan untuk puan, yg kuat y