Puting baby

Betulke kalau bagi baby puting dah besar baby jongang ? #pleasehelp

4 Balas

Tak la...mgkn tak sama...sy ada anak 6 org,semua sy bg puting tp semua anak² sy ok jgk...tak jgk jongang...anak sulung sy umur dah 18 thn skrg,anak dara dah...semua anak² sy tkda yg terkecuali guna puting n baru² ni,sy besalin anak yg ke 7...pun sama,d bg puting jgk...yg ke 7 ni lg ada teruk sikit,lahir pramatang n tak mau hisap susu badan...puting jgk jwb nya...yg sulung smpai ke 6,hisap susu badan jgk tp susu sy yg bermasalah...air susu kurang,anak² tak kenyang nyusu n puting sensitif,mudah terluka smpai berdarah-darah...tu yg bg support guna botol susu semua

anak 1st pakai putung..anak ke2 xpakai puting..dah 16 ngan 14 tahun skrg..elok ja.. yg x pakai tu skrg sibuk nak buat braces katanya gg x cantik..padahal xpakai puting pun..now adik dia nak masuk 3bln ni mmg saya bg puting..kalau nak asyik nak.nyusu aja..

tidak. mitos. sekarang dh ada puting anti jongang

Betul sis