Minyak kelapa dara.

Betul ke minyak kelapa dara buat senang bsalin nanti ? saya dah 31weeks tapi was2 nak cuba sebab ada yang kata nanti masa nak jahit bawah tu jadi susah & senang tkoyak . Sapa yang ada pengalaman amalkan harap sudi share ye . tq mommy 😘 #mommybuntu #1stimemom #seriusnanya

8 Balas

Saya pernah makan! Tak tau lah menjadi ke tak sebab saya makan tak ikut masa. Sebab tak sedap, tekak saya tak nak terima. Alhamdulillah walaupun saya kena induce, tapi tak koyak teruk dan senang jahit. Suami saya cakap jahitan saya pun sikit je , tak banyak hahaha

Saya pun tgh mkn skrg ni. Week 28.. Saya telan jenis softgel.. Kalau jenis cecair x lalu.. Apa2 pun saya tawakal jer. Anggap ni antara ikhtiar kita utk permudahkan urusan nanti.. InshaAllah....

minyak kelapa dara memng baik dn elok diminum sewaktu nk dkt bersalin. koyak x koyak tu ikut besar baby. klo baby xbesar sgt insha Allah xde lah koyak

ѕaya aмвιl dr υѕιa ĸandυngan 4 вln.. ѕo ғar alнaмdυlιllaн... yaĸιn pada dr ѕendιrι.. ĸlo raѕa ragυ2 lвн вaιĸ хperlυ..

Sy ad nk jual minyak kelapa dara tp jnis ccair.. Sy bli igt nk amal. Tp sy xblh jnis ccair sb cm minyak..klu ad spe2 nk bli blh pm.. Jual murah2.

buat air solat hajat guna air zamzam ..dan juga minta air selusuh dgn mak bidan guna air zamzam jgk InshaAllah setiap yg trjadi dgn izin nya

Sama la sy pun pnah dgr tu. trus rsau nk cuba minyak kelapa dara😂

sy amal dr 2buln lgi kadungn lgi....sekrg 31w...jenis softgel....