Haiwan Peliharaan

Betul ke masa pregnant xleh bela kucing? Saya sayang sgt2 kucing tu🥺

2 Balas

elakkan urus najis kucing... pastikan kucing sentiasa bersih, kalau boleh elak dlu gomol2 kucing. sbb td sy bru nmpk kt tiktok viral pasal bahaya bakteria dri haiwan peliharaan ni. bahaya utk bayi dlm kandungan.

kenapa xblh bela? sy bela takde masalah pun

7mo ago

ya kucing indoor, 2 ekor. tahi semua urus sndri..tp pkai la sarung tgn bila nk handle tu. dan kena kerap bersihkan dan tukar pasir poo dia supaya takde bau busuk. alhamdulillah ank sy lahir sihat walafiat.