Tanda² bersalin

Betul ke kerap buang air besar tanda² nak bersalin? Cuba share pengalaman korang. Lain org lain tanda kan? #sharepengalaman #firstmom #sajejenktahu

1 Balas

ya betul .tu slh satu tandanya...sy tiada pnglmn bersalin normal...sy czer...tp.mak sy ada share ilmu ttg ni...mak sy kata jd bila rs nk mmbuang tu hati2... jgn teran kuat sgt mak sy kata..pape pun kena alert apa yg abnormal berlaku spnjng puan nk membuang... mg smua baik2 shj...dan mg dpmudah segalanya .aamin