pengalaman czer ibu2

Betul ke kalau czer doc akan bekalkan ubat cucuk utk cairkan darah n kita kena cucuk sendiri? siapa ada experienceee tlg...

2 Balas

Hi, sy bersalin kat swasta czer. Yes doc ada bagi ubat cair darah and kene cucuk sendiri hari2 kat paha. Kalau tak reti boleh je pergi kk or mana2 klinik mintak diorg cucukkan.

yes during covid. skrg kena dtg kk/kd utk cucuk. bawa ubt tu, nti misi yg cucuk kena sign dkt buku pink, ada borang hsptl bg.