Suntikan untuk bayi

Betul ka suntikan bulanan merbahaya untuk anak2...tgk bnyk sgt budak2 kena sids...ada yg kata sebb suntikan tuh...risau lah...kalau ada risiko lain bila suntik jugak..ada yg kata suntikan tuh tk halal...nk percaya doktor pon...dah kurang...sbb prnh ada kes...so mcm mna ya? Any opinion?

1 Balas

Tak merbahaya untuk kanak-kanak. Even saya yg dah ambil suntikan masa anak 40++ tahun yg lalu, syukur, Allah kurniakan kesihatan yg baik