SERIUS NAK TAHU..RISAU

Betul ka ada cakap 30-35 weeks tak digalakkan bersama suami takut berlaku pembukaan rahim terlalu awal..#bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

Tak pasti la awak. The best awak minta advice daripada doktor. Saya tak pernah berpantang bersama suami daripada 1st trim sampai 3rd trim. Ini selepas saya dapatkan advice daripada OBGYN. So better awak tanya doktor nanti okay.

11mo ago

Untuk saya okay awak. Nanti awak tanya la doktor sebab doktor je yang tahu keadaan kita macam mana.