Due 29.8.24 tapi masih lagi tkde tanda apa2 Siapa ibu2 yg sama due kita .. dh selamat bersalin ke

Bestnya kalau due tepat masa kita bersalin skrg dh 40week .. dh tk larat rasanya,selalu je rasa penat rasa nk baring je memanjang .. nurse bg tempoh smpai 4/9 kalau tkde tnde kitanya kne serah diri .. ada tips tk mommy untuk mudah jln terbuka .

2 Balas

due kita sama sis.. tapi saya masa 38weeks 1day dah bersalin dah sebab air ketuban leaking.. banyakkan buat exercise bersujud, gerakan kupu-kupu, berjalan, jalan itik, squat ke... semoga dipermudahkan segala urusan sis yer..

banyakkan berjalan dan buat exercise bersila tu sis