Nak hamil

Best je tgk org post pic UPT POSITIVE..Sy tungu stahun tp tak ada rezeki lg...bila lah kan UPT sy akn double line mcm mommy2 smua☺..Doakan sya hamil ya?

18 Balas

saya kawin da hampir 11 bulan, bulan ke 10 baru lekat. saya cuba iktiar dengan susu kambing. beli jenama salicgoat. saya pilih brand ni sebab susu asli dan harga sgt mampu. . utk notes, period sy regular day cycle 25hari. tak da 10 bulan tak lekat. satu hari saya tgk live tentang sel telur yang tak cukup matang kalau cycle day terlalu pendek. jadi utk support telur tu betul matang kena bg nutrisi yg bagus drp pemakanan. Alhamdulillah sy cuba dgn susu kambing dan terus lekat. Semoga boleh bagi semangat utk semua.

1-3thn kwin org kate msih mood hneymoon, sis sabar n byk bdoa,sy 4thn stengah,bru ni sy dkurniakn zuriat, 7week, enjoy je sis, jgn fikirkn sgt, Allah sebaik-baik perancang, rzki zuriat akn dtg tepat pd mse yg sesuai, mcm sy, selesai hutang kereta,hutang bljr,hutang aeon,dpt pndah tmpt kje dkat sikit ngn umh, setelah itu Alhamdulillah rzki zuriat tiba. Semoga bby ptama sy ni mmbesar ngn sihat..amiin.

5y ago

Ye btul, jgn pduli ape org kate,jgn tlalu mlayan perasaan,nnti kite yg down... always positive...ok... InsyaaAllah ad rzki nnti,yakin pd Allah

saya pun 3 tahun kawin baru lekat puan, tips yg saya boleh bagi, bolehlah kalau try beli opk untuk check waktu paling sesuai untuk bersama, semoga dipermudahkan segala urusan puan 😁

Insyaallah sis. Kita semua sama2 doa. Semoga Ada rezeki utk sis. Utk saya Dan rakan2 lain yg masih ttc. Aamiin. Stay positive. 💕💕💕😍

InsyaAllah. Aminn. Semoga impian saya dan sis dan juga yg masih ttc dikurniakan rezeki zuriat. Saya 11/11 ni genap setahun belum juga ada rezeki.

Sy tunggu 1 tahum stgh sis bru la naik double line.. Teruskan bersabar, berusaha dan berdoa.. Smentara blm ada baby bole honeymoon lg... Hehe

insyaallah sis... doa ja yg baik2....rajin2 bersedekah... sy tggu 7 tahun gak sis... bru ada rezeki baby...

InshaAllah sis semoga dipermudahkan. Doa banyak banyak supaya dibukakan pintu rezeki zuriat utk sis

Amiinn .. mudah2an are rezeki sis bulan nie ... Semoga sis dikurniakan zuriat ..

Semoga dipermudahkan..sy pun masih menunggu baby..bln ni genap 1 thn kawin