Kehamilan

Berdebar rasanya , lagi 2 bulan nak bersalin macam mana nak hilangkan rasa debar ye mommy ii ? #firstbaby

14 Balas

Sy ank nk msuk 4 pun mmg stiap kli due makin dekat berdebar2 pikir cmne nk layan contraction smue tu..sbb jnis mmg x tahan sakit.. Tp bila dh duduk dlm labour room x pikir ap dh...Yg pntg bby slamat kluar..

saya masa da sakit2 kerap tu okay lagi. lepas leaking bukaan 4cm masuk LR baru ada rasa nebes 😆 tp sakit nak bersalin tu tak ada apa boleh lawan.. nebes pun kalah 😂😂😂

Sy tinggal sbln je,, ikutkan baby dah matang boleh kluar,, kdg2 risau jgk sy,, sbb dah ada tanda sakit2 kdg2.. 35wks. Smga dipermudahkan utk sy n bakal mommies semua nk bersalin

3y ago

sama la sy pun dh 35week

sy pun lgi 2bulan . baby skrg activ sgt2 gerak . kerap jugak keras kn bdn dy . tonggeng2 . mommy dia jdi ngilu . #babyfirst

sme la sy sis..due bln 4..xlme dh..doa yg baik2 je semoga kite semua dipermudahkan urusan bersalin nanti.. insyaallah 😘

Solat kena jaga. Banyak kan berzikir. Dan baca surah2 utk senang bersalin.

saya pun bedebar jugaa , saya 9 hari lagi. takpe, kita hadapi eh, demi anak ..

ya..saya pon lg 2 bulan..nebes jugak wlw ank yg ke 4 ni..doakan ya..☺️

Me too.. Tinggal 4minggu lagi nak bsalin.. Rasa bdebar semua ada......

sy pun lagi 2bulan 😁 berdebar + excited hehe .. ank kedua dah🤗