berat naik

berat bulan ni tiba tiba naik 4kilo. makan mcm biasa juga. tak byk mana pn. ada tak mmy yg mcm saya? mcm mana yer nak kurangkn berat naik byk sgt ni. risau pula😟 #bantusharing #firstbaby 28weeks skrg.

4 Balas

sama mcm sya ..start 6bulan je..naik mendadak 5kilo sebulan..trus kena mrah kata tak jaga mkn..pdhal mkn mcm biasa je.. lpastu trus saspek ada diabetes.. lpastu bgi date untuk mnum air gula kali kedua😪

1y ago

sama la kita sis...sebulan naik 4kg doctor kata terlebih makan yaa..lepas ni kena makan suku² separuh ..ahhh sudahh pastu next appoiment kena minum gula kali 2 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️