Kandungan 28 hari..

Berapa kalikah#ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom gerakan janin utk pantauan ibu2? Jika bayi start gerak sebelum 9 pagi perlu kira tak? Dan bayi aktif mlm2.. Bila nk kira waktu petang tu kurg gerakan.... Adakah normal?

2 Balas

kandungan 28hari belum rasa apa2 lg kan. nanti dh kena start kira, start 9pagi sampai 9mlm. in 12hours. kalau dah cukup 10kali pgerakan before 9pm pun takpe. asal cukup 10. kena alert sikit waktu siang dgn pgerakan baby sbb kita kan active kadang2 xperasan baby bgerak.

Maaf silap type.. Minggu bukan hari.. 😅Trm ksih puan