KEHAMILAN

Berapa bulan/ week boleh minum air kelapa...Sya hrini 24w5d

7 Balas

Saya minum air kelapa dari trimester pertama lagi sebab nak bagi segar badan. Alahan teruk sangat. Ni dah nak masuk trimester ketiga pun masih minum air kelapa. Minum air kelapa ni dalam seminggu, 2 minggu sekali camtu. Heee

1y ago

Air kelapa segar, orang kedai kokak depan kita. Oh satu lagi, minum tanpa gula atau gula sikit ja.

Saya juga minum dari awal mengandung tapi tk banyak sikit2 ja. Bila dah 4 bulan keatas ni kerap juga lah minum.. (Kdg susah nak makan awal tu yg itu je boleh masuk) 😊

Saya 5bln kerap minum air kelapa 😆 . Sedapp wak! InshaAllah ok je, kalau bdn tahan. Lagipun, air kelapa elok je utk ibu mengandung.

Sy minum dari awal trimester lagi. Takde ape pun sbenarnye ☺️

dah boleh dah slow² minum.. saya start minum 20week..

1y ago

Hi maaf tanya, kenapa ye kena start minum air kelapa dri skrng

saya dari awal pregnant minum

Sy minum dari awl pregnancy.