Berapa banyak baby 6month makan ?

Berapa banyak baby 6month makan ? Baby saya selera betul makan .. banyak dia makan .. xpe ke ? Saya takut dia sakit perut makan banyak sangat .. and baby 6month makan berapa kali sehari .. baby saya makan bubur nasi je .. campur ayam dan sawi .. lpastu blend halus ..

1 Balas

dlm kuantiti yang sikit tapi bagi 2xsehari .. elakkan terlalu banyak .. usus baby belum bole terima sumbat banyak ii .. kalau baby berselera pon kene kawal .. dalaman dia akan ade msalh