39minggu 1hari

Belum ada tanda2 nak besalin tapi membuang ke tandas cirit birit.... Risau laaa pagi 6hari nak due date risauuu czer....😅😅😅

5 Balas

sya x da tnda, tpi dh start sakit crmp perut keras skit smpai ke blkng trus p hosp cek dh 2cm. skrng ni tgh tunggu bukaa lgi, dh kluar lendir darah dh. doakan saya ya mommy-ii

sama la asyik cirit smpai kene buasir dah ni.. xpenah kene pn nak dekat slbesalin la pun dia nak buasir..

Sma lhh sy rsau xde tnda2 lgi.. Mlm pun tdo lena

kenapa czer sis

1y ago

lah ya ka .. semoga dipermudahkan sis

lagi*