Botol baby

Beli banyak botol mcm nii baby gune 2-3 kali jee, yg satu xguna langsung,, hahahaha ape patut d buat yee,, tukar botol pigeon sbb dyee slalu sngt tersedak,, lepas too try bgi lgi dyee xnak dahh,, dyee tolak tangan klu gune botol lain,, puting semua dahh tukar baru too.. #hanyabertanya #advicepls

Botol baby
1 Balas

Kalau jangka hayat botol semua tu tidak melebihi 6 bulan. Boleh jual balik online atau sedekahkan. ☺️

1y ago

Kalau org tu tak kisah guna balik takpe. Awak inform awal2 je anak pernah guna 1-2kali.