stress saya mcm nk gila

begini laki saya asyik hadap handphone 24 jam tk nk tolong sy buat keja dia dh tk keja dh lps pkp mkn tdo je gaji tkde kwsp dia abis sesen tkde duit harap kn sy je yg ada kwsp i sinar tu apa2 belanja saya tanggung sy tau dia ada skandal baik bini org janda atau betina2 lain duit dia abis kat betina2 tu siap fb laki sy ni edit pic dia guna faceapp tu blm IG..ala semua media sosial ada dia buat.pic muka muda dia pun dh 63 thn dh tua tk lama lagi "jalan" hati sy 100% dh tawar sgt2 sy dh ckp kalau gatal sgt sy suruh dia kawin lain syarat lps kan sy dr hati sy sakit hari2 gaduh kami tk tdo sama dah 10 thn tolong bantu saya.. #systressgiler

16 Balas

Hidup sekali je..jgn buang ms bela biawak hidup..kte berhak bhgia.

nak nasihat bernas pergi lah pjabat agama .. kalau dh mcm tu mtk faskh ..

klau sy.. sy dh mintak fasakh, xtahan nk hdup gn suami camtu

63tahun pon masih buad hal lgi? ke 36tahun? Allahuuu.

minta fasakh sis

tu semua bodoh..