baby beralih bulan

bby bila nak beralih bulan badan dia ada sikit dedor ya mcm seakan nak demam . kepala ja rasa hangat hangat . s#seriusnanya #bantusharing #ingintahu

2 Balas

sama..anak saya setiap kali nak smpai tarikh check up dia mesti la demam..pastu mula la sangkut berat x ok..

samalah anak sy.. sy perasan tiap kali tiba hari genap dia cukup bln mesti dia akan menangis bt prgai 😅

2y ago

anak saya minggu depan masuk 3 bulan . masa nak naik 2 bulan pun sama . badan tiber tiber dedor . ni nak naik 3 bulan pun sama . kepala ja rasa hangat hangat .