Telinga bayi

Bayi sya usia 1m26d, selepas mandi petang tdi, sya perasan telinga dia keluar kan cecair kekuningan..adakah ini tanda air telah masuk ke dlm telinga bayi? Apakah sya perlu lakukan untuk keluarkan air tersebut(jika ada)? Perlu ke sya ke klinik?#pleasehelp #worryingmom . . Ps : bayi menyusu seperti biasa

Telinga bayi
4 Balas

mkin kamu tiada korek telinga baby sebab tu kuning..ada pengork telinga khas untuk bby tu..apapun bagus bawa jumpa doktor dulu la..

bawa ke klinik, takut kena jangkitan kuman kalau air masuk dalam telinga

bnyk y kuar tu..better g klnik

bwk ke klinik sis