Bayi masuk 8 bulan dan kadang lidah nya terjelir, ada kah itu normal?

Bayi sy masuk 8 bulan 20/3 nanti tp sy perasan sejak menjak nie baby sy kadang lidah nya pndai terkeluar atau org pnggil terjelir tp x nmpk sgt.. Ada kah itu normal atau cmna? #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #firstmom

2 Balas

Sebelum makan ke dia buat macam tu? Mungkin tanda nak makan?

6mo ago

Klu dah mkn pn dia buat cmtue juga.. Tp ada ckp sbb nk tmbuh gigi.. Nie 1st baby sy..

Sis. Gigi anak dh tumbuh ke

6mo ago

Belum tp perasan akhir2 nie dia berak2.. Kuat main liur.. Pastue prasan mcm dkt gusi berbntuk ada mcm putih..org kata nk tmbuh gigi.. Ini 1st baby sy.. Jd x arif2 lagi psl hal cmnie.. 😢