Menyusu bayi

Bayi says hanya minum susu time bangun tidur.tidak kisah time terlelap ka atau tidur lama.janji bangun tidur ja, dia akan minum.adakah normal macam ni?#bantusharing

1 Balas

Ehh oklah tu. Sy rs xde mslh ape2 tu. Maybe sblm tidur dia ra x kenyang, bgn je nk susu. Baby sy tidur kejap2. Sy bg susu ikut timing. Tiap 4 jam, 210ml. 8 bulan. Dr dia NB, susu dia mmg sy train berjadual. Dia x direct feed, pakai botol. Sy rs senang nk make sure dia cukup susu dgn bottle feed. Lps tu 2 bulan dia more kpada FM.

3y ago

sy myusu badan..dia x minum botol