3 bulan. Badan panas.

Hi. Bayi saya umur 3 bulan. Next week dah nak masuk 4 bulan. Malam tadi saya rasa suhu dia tinggi sikit. Rata rata saya baca suhu normal bayi 36-38°c. Bila check 37.2-37.5°c. Selain tu, warna najis dia pun lain dari biasa :( Saya dah cuba basahkan badan dia dgn air suam. Suhu badan pgi tadi dah turun 36.2°c. Atau saya perlu juga segera dapatkan rawatan? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

knpe x pegi klinik terus?? knpe kena tye sini? selalu nya mommy kalau risau terus je pegi klinik, xde mase nak tanya2 dh dlm social media ke ape ke.