Bayi tidak berak selepas tukar susu

Bayi saya sejak lahir minum lactogen 1,selepas sebulan kami decide nk tukar ke s26,sebab bayi demam,dulu kakaknya minum s26 sejak lahir imun badan kuat..tapi ni dah masuk hari ke 4 tukar susu,bayi masih tak berak,normal ke?saya check perut tak keras,baby pun x meragam

2 Balas

dlu sy pernah br tukar susu fm similac ke lactogen bby x berak 3 hari,hari ke4 br berak...sekali berak sngt bnyk...smpi skrg masih guna lactogen sb najis ok,menyusu ok,x kembung,xcirit😊