Bayi demam

Bayi saya berumur 4 bulan dan mengalami demam. Ada tak cara lain utk turun kan suhu dgn cepat? Saya ada bawa jumpa dr n dia bg minum ubat demam. First time mom, saya risau #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

kerap lap dgn kain basah tambah dekat celah ketiak, peha, blkg leher ,kepala. lepas tuh takyah bagi dia pakai baju or kalau nak bagi pakai baju lubang je ke.

1y ago

Thanks sis

kerap lap badan dia guna air suam... jgn guna air sejuk nti demamnya bertambah