Bayi kuat berpeluh

Bayi saya baru sebulan tp kuat berpeluh..adakah normal? #firstbaby

2 Balas

Hi mommy. Sepanjang masa kuat berpeluh ke? Yang saya perasan mostly malam kuat berpeluh lagi² bahagian kepala. As long suhu normal, tak demam okay je

2y ago

Oo budak masih kecil memang kuat berpeluh. Tapi kalau sampai basah baju dia rimas tu boleh check dengan nurse utk kepastian.

baby saya pula jarang btul nampak die berpeluh😂 .cuaca pnas pun ,tak keluar peluh sgt.